Cryptokado

Wie zit er achter Cryptokado?

Cryptokado is gestart door Wouter Vonk en Pieter Poorthuis, twee doorgewinterde bitcoin specialisten die sinds 2013 actief zijn met verschillende bitcoin gerelateerde projecten.

Wouter is oprichter van Bitgild.com, wat met een omzet van 10M per jaar is uitgegroeid tot Europa’s grootste crypto webshop voor het kopen van goud en zilver. Naast Bitgild.com was Wouter van 2014 tot 2016 Marketing Manager Europa voor BitPay. BitPay is de grootste betaalprovider voor bitcoin betalingen en verwerkte in 2017 meer dan een miljard euro aan bitcoin betalingen.

In 2017 heeft Wouter samen met Pieter Poorthuis het platform Coingarden opgericht wat zich richt op het simpel aankopen en verkopen van crypto currencies.

Pieter is van 2014 tot 2018 Director Sales Engineering geweest bij BitPay, de grootste betaalverwerker ter wereld voor bitcoin transacties. Binnen deze rol was Pieter verantwoordelijk voor de integratie van bitcoin betalingen voor grote corporaties, zoals Microsoft, Adyen en Thuisbezorgd.

Voor zijn tijd bij BitPay heeft Pieter 8 jaar lang voor verschillende banken en betaalproviders gewerkt. Voor Mobiel Betalen Nederland was Pieter hoofd van het mobile payments team en was hij onder andere verantwoordelijk voor het succesvol uitrollen van contactloos betalen in Nederland.

Crypto kadobon (digitaal)

Verkrijgbaar vanaf € 15,- t/m € 250,-

Crypto kadobon

Verkrijgbaar voor € 25,-