Fletcher.nl

Waar Fletcher Hotels zich veelal in onderscheidt is dat al hun authentieke Hotel-Restaurants gevestigd zijn in gebouwen met een rijke historie. Welk hotel u ook kiest, ze liggen allemaal op fantastische locates in heel Nederland. Zoekt u een hotel aan het strand, in het heuvelrijke gebied in Limburg of in één van vele historische steden in Nederland? Bij Fletcher Hotels bent u aan het juiste adres.

Daarnaast zijn alle hotels uniek en daarom heeft u in elk hotel weer een andere sfeer en beleving.

Zakelijk overnachten?

Wilt u een zakelijke overeenkomst, vergadering, receptie, brunch of diner organiseren? Bij Fletcher Hotels is dit mogelijk en u bent verzekerd van alle benodigde vergaderapparatuur en (draadloos) internet. Ook hebben ze verschillende vergaderarrangementen en zoekt u maatwerk, dan is dit ook zeer zeker mogelijk.

Bekijk de mogelijkheden op Fletcher Zakelijk.

Online boeken inclusief laagste prijsgarantie

Bekijk de website van Fletcher Hotels voor onder andere de speciale arrangementen en ook de last minute aanbiedingen. Fletcher Hotels hanteert ook de laagste prijsgarantie op hun website, waardoor u nergens anders op internet hetzelfde arrangement of dezelfde kamer kunt boeken tegen een lagere prijs.

De locaties van alle Fletcher Hotels

De hotels van Fletcher zitten door heel Nederland verspreid. Een overzicht van alle hotels vindt u hier.

De Hotel Gift Card

De Fletcher Hotel Gift Card is een cadeaukaart waar een tegoed van €15,- tot €150,- op kan worden gezet. Hiermee kunt u zowel in alle Fletcher hotels als bij het online boeken betalen. Het complete overzicht van Fletcher Hotels kunt u vinden op www.fletcher.nl. De Fletcher Hotel Giftcard kunt u natuurlijk via onze website kopen, maar is ook verkrijgbaar bij elke receptie in elk Fletcher Hotel.

Saldo en geldigheid van de Fletcher Hotel Gift Card checken?

Bent u in het bezit van een Hotel Gift Card van Fletcher en u wilt het saldo en de geldigheid controleren dan kan dat hier.

Algemene voorwaarden

  1. Met de Fletcher Hotel Gift Card kunt u betalen in alle Fletcher hotels.
  2. Het tegoed op de Fletcher Hotel Gift Card is tot 2 jaar na uitgifte geldig.
  3. Het tegoed op de Fletcher Hotel Gift Card kan in één keer of in delen worden besteed.
  4. Het tegoed op de Fletcher Hotel Gift Card kan niet in contanten worden uitbetaald.
  5. U kunt het saldo op uw Fletcher Hotel Gift Card checken bij de receptie van een Fletcher hotel of online met de saldo checker.
  6. De Fletcher Hotel Gift Card is herlaadbaar.

Fletcher Hotel Gift Card

Verkrijgbaar vanaf € 15,- t/m € 150,-