fonQ.nl

Met 60.000 producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle is fonQ een verrassend en inspirerend warenhuis. Bent u op zoek naar een product uit een van hun categorieën, dan weten we zeker dat u het juiste product vindt.

Tijdens de Thuiswinkel Awards 2016 is het warenhuis trouwens ook uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie ‘Wonen & Tuin’. Daarnaast zijn ze tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 ook nog verkozen tot beste webshop in de categorie ‘Wonen’.


ABN AMRO Webshop Awards Nederland

Missie en visie

fonQ wil een verrassend en inspirerend omnichannel warenhuis zijn op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Het uitgebreide assortiment, welke met zorg wordt geselecteerden de leading customer experience, draagt daar enorm aan bij. Het warenhuis is speciaal bedoeld voor Nederlanders en Belgen die houden van het kopen en geven van allerlij mooie producten.

Het warenhuis is voor mensen die zoeken naar  mooie producten en stijl binnen de categorieën wonen, koken en lifestyle. Ze geloven dat iedereen zijn of haar mooi bij hun kunnen vinden.

fonQ giftcard

Met lege handen naar een feestje omdat je niet weet wat je nu weer moet kopen voor die persoon? Dat is verleden tijd. De fonQ giftcard is altijd een welkom cadeau. De ontvanger van de giftcard kan in zijn/haar eigen tijd dan rustig door het enorme aanbod op hun website heen bladeren en zelf het perfecte cadeau te kiezen. De giftcard is niet alleen geschikt voor een verjaardag, maar bijvoorbeeld ook als relatiegeschenk, kerstgeschenk, jubileumcadeau en meer…

De fonQ giftcard is te verkrijgen vanaf €5,- tot €150,-.

fonQ giftcard saldo checker

U heeft een giftcard ontvangen en u bent benieuwd naar het saldo? U kunt op de saldo check pagina het saldo controleren.

Veelgestelde vragen over de fonQ giftcard

Moet de giftcard in één keer verzilverd worden?
Nee, de giftcard kan in meerdere keren besteed worden. Indien de bestelling een lagere waarde heeft dan de giftcard, dan blijft het resterende bedrag op de giftcard staan.

Meer besteden dan het tegoed dat op de fonQ Giftcard staat?
Dat is zeker mogelijk! Je betaalt het resterende bedrag bij met één van de betaalmethodes van fonQ.

Kunnen er meerdere giftcards tegelijk verzilverd worden?
Ja, het is mogelijk om meerdere giftcards tegelijk te verzilveren. In de winkelwagen kun je alle giftcards één voor één activeren.

Hoe lang is de giftcard geldig?
De geldigheid van de giftcard kan verschillend zijn, controleer de geldigheid via de saldo-checker hierboven.

fonQ Giftcard

Verkrijgbaar vanaf € 17,50 t/m € 150,-