GiftForYou

GiftForYou, gevestigd in Haarlem, is in ons land al geruime tijd marktleider op het gebied van belevenisboxen. Op 12 mei 2017 is GiftForYou verkocht aan het Franse bedrijf Wonderbox. Door deze overname nemen de Fransen de nummer 1 positie in op de Nederlandse markt van belevenisboxen.

De boxen en cadeaukaarten van GiftForYou worden bij 5000 retailers, waaronder Primera, Bruna, Jumbo en de Kruidvat, verkocht. Het bedrijf heeft gemiddeld een jaaromzet van 20 miljoen euro en per jaar verkoopt het bedrijf honderduizenden producten aan consumenten.

Oprichters

Het bedrijf is opgericht in 2008 door Nick Stals en Remco Hofstede. Ze zijn tevens eigenaar van HotelSpecials.nl. GiftForYou heeft meer culinaire inleverlocaties dan iedere andere belevenisaanbieder in Nederland. Het merk heeft ruim 6.000 belevenissen bij 1.600 inleverlocaties.

Verschillende prijsklasse

Doordat het bedrijf zich onderscheidt door als enige aanbieder in Nederland een prijsklasse in te voeren (vanaf €10,- voor de kleine portemonnee tot €199,- voor de luxere cadeaus). Daarnaast biedt het bedrijf ook de mogelijkheid om belevenissen aan te schaffen met een vrije waarde en vrije keuze.

Wellness & Beauty Cadeau – Thank You

Verkrijgbaar vanaf € 10,-

Wellness & Beauty Cadeau – Ik mis je

Verkrijgbaar vanaf € 10,-

Reis Cadeau – Speciaal voor Jou

Verkrijgbaar vanaf € 10,-