Hotel Jaarkaart

Houdt u van leuke en zeer voordelige tussendoorvakanties in binnen- en buitenland? Dan moet u zeker eens kijken naar de Hotel Jaarkaart. Zo bent u verzekerd van vele mooie momenten tegen een lage prijs. 

De Hotelbon formule

Hoteliers hebben een hekel aan lege hotelkamers. Deze leveren hen niets op. Ze willen uiteraard dat altijd de kamers geboekt zijn, maar dat is helaas niet altijd zo. Daarom is de Hotel Jaarkaart zo’n slim idee omdat ze gebruik maken van de overcapaciteit die in elk hotel aanwezig is.

Hoteliers zijn graag bereid om, exclusief aan Hotel Jaarkaart houders, diverse lege kamers gratis ter beschikking te stellen. Uiteraard staat er wel wat tegenover. De voorwaarde die hoteliers stellen is dat u het ontbijt en dineert in het hotel. Deze moet u wel afrekenen, maar daar staat dan tegenover dat u gratis kunt overnachten. Dus dat compenseert elkaar mooi. En daarnaast, u moet toch eten.

Een begrip in Nederland

Inmiddels is Hotel Jaarkaart een begrip in Nederland, maar ook de rest van Europa heeft het inmiddels ontdekt. Hotels uit heel Europa melden zich maandelijks aan om aan te sluiten bij dit slimme concept. Dat hotels uit heel Europa zich aanmelden betekent dat u zelfs op vakantie kunt gaan in Europa. De keuze loopt uiteen van eenvoudige tot luxe hotels, van stad tot natuurrijke omgeving.

Hoe werkt de Hotel Jaarkaart?

Wilt u onbeperkt gratis overnachten met twee personen in de aangesloten hotels? Dan is de Hotel Jaarkaart ideaal voor u. Ook hiervoor geldt dat u zult moeten ontbijten en dineren in het hotel en bij vertrek dient u ook hierbij de kosten voor het eten te betalen en voor de gratis overnachtingen dient u uw Hotel Jaarkaart te tonen.

Aangesloten hotels

De hotels die aangesloten zijn bij Hotelbon.nl zijn voornamelijk ANWB-erkend. Zo variëren de hotels van luxe 4-sterrenhotels tot gezellige familiehotels. De hotels die aangesloten zijn, zijn onder andere:

Wat krijgt u naast de Hotel Jaarkaart?

Naast de Hotel jaarkaart ontvangt u gratis een:

  • Hotel Jaarkaart Gids 2018/2019
  • Fietspas t.w.v. €20 waarmee u 1 dag 2 huurfietsen kunt gebruiken
  • Hotelbon voucher t.w.v. €44,95 om een 2e kamer te boeken of om weg te geven aan familie, vrienden of kennissen

Hotelbon

Verkrijgbaar voor € 44,95

Hotel Jaarkaart

Verkrijgbaar voor € 79,95