Magazinebon.nl

Met de Magazinebon geef je een tijdschrift cadeau met keuze uit vele tijdschriften. De Magazinebon is het leukste keuze cadeau voor iedere gelegenheid. Je kan de cadeaubon direct printen of per e-mail of per post versturen.

Persoonlijke boodschap

Je kan ook een persoonlijke boodschap toevoegen aan je Magazine cadeaubon. Deze wordt op de achterkant van de cadeaubon geprint. Je kan er ook voor kiezen om de Magazinebon op de gewenste datum direct naar de ontvanger te laten bezorgen. Zo kun je tegelijk verschillende kadobonnen bestellen en laten versturen naar verschillende ontvangers en op verschillende datums laten bezorgen. Handig voor zakelijke klanten,

Handig als je in één keer de verjaardagen van je collega’s wil inplannen zodat de kadobon op de verjaardag wordt bezorgd. Of stuur met Kerst naar al je relaties een Magazinebon toe.

Hoe te betalen?

Betalen kan eenvoudig via iDEAL, Visa/Mastercard of middels vooruitbetaling. Kies je voor vooruitbetaling dan ontvang je automatisch een factuur. In dat geval worden de kadobon(nen) pas verzonden indien de betaling bij ons binnen is.

De Magazinebon in het kort

  • Keuze uit 1.800+ losse tijdschriften
  • Werkdagen vóór 15.00 uur besteld = volgende dag in huis
  • Bekijk hier alle cadeaubonverpakkingen €1,00 p.st
  • Verzending is altijd GRATIS
  • Per e-mail en uitprinten = binnen 3 minuten geleverd!

Magazinebon “Bedankt”

Verkrijgbaar vanaf € 10,- t/m € 100,-

Magazinebon “Gefeliciteerd”

Verkrijgbaar vanaf € 10,- t/m € 100,-